UPDATE: Victorie clară în ultimul meci al returului

HC Zalău s-a impus cu scorul de 34 – 25 în faţa echipei HCM Râmnicu Vâlcea, în ultimul meci din prima fază a returului, desfăşurat marţi dimineaţa, în Sala Sporturilor din Zalău.
Primul sfert de oră a fost echilibrat, cu câte opt goluri marcate de fiecare parte, după care echipa zălăuană a înscris de trei ori consecutiv şi s-a desprins la 11 – 8 în minutul 18. Diferenţa a crescut la cinci goluri, 14 – 9 în minutul 26, iar scorul final al primei reprize a devenit 15 – 12. Valentina Bardac şi Claudia Constantinescu au arătat o poftă mare de joc, chiar dacă prima a marcat doar de trei ori în poarta vâlcencelor, iar jocul Zalăului a arătat mai bine în partea secundă. Formaţia de sub Meseş s-a desprins decisiv în partea a doua, diferenţa de la final fiind de nouă goluri.
„A fost un joc care a încheiat sezonul regulat. Pot spune că l-am încheiat aşa cum ne-am dorit, chiar dacă începutul de partidă a fost ceva mai greoi. Fetele au jucat mai bine în ultima parte a reprizei întâi şi în repriza a doua. Am dat şansă tuturor jucătoarelor să evolueze. După cum aţi observat, HCM Râmnicu Vâlcea are o linie de nouă metri foarte bună, are un portar, Băbeanu, cu multă experienţă, iar în acest context sunt mulţumit de scor. Sunt mulţumit de ce am realizat în prima parte a campionatului şi urmează să vedem ce se va întâmpla în play-off”, a declarat Gheorghe Tadici la finalul jocului.
„Un joc cu o echipă mai motivată decât a noastră şi care a fost în efectiv complet. Noi, din păcate, nu am reuşit să afişăm echipa completă, mi-aş fi dorit acest lucru, pentru că era un meci în care ne-am fi putut verifica cu adevărat potenţialul înaintea jocurilor foarte importante din play-out. Zalăul şi-a justificat prezenţa în play-off prin calitatea jocului, prin angajament şi, nu în ultimul rând, prin experienţa pe care unele dintre jucătoarele Zalăului o au şi o afişează şi în teren”, a precizat, de cealaltă parte, antrenorul vâlcencelor, Dumitru Muşi.
HC Zalău: Mihaela Cheţa, Ana Maria Inculeţ, Adina Mureşan – Adina Cârligeanu (1), Andrada Maior Paşca, Florina Ţurcaş (1), Andrada Trif (1), Valentina Bardac (3), Crina Pintea (6), Eliza Cicic (1), Georgiana Ciuciulete (2), Roxana Rob (4), Alexandra Ciunt (1), Claudia Constantinescu (12), Diana Puiu şi Ştefania Lazăr (2). Manager: Gheorghe Tadici
HCM Râmnicu Vâlcea: Mihaela Băbeanu, Cristina Sântămărean – Florentina Craiu (3), Andreea Adespi (3), Claudia Goncalves (2), Diana Predoi (2), Hermina Stoicănescu (5), Oana Andrei (4), Roxana Cherescu, Janina Luca (5) şi Mădălina Chirilă (1). Antrenor: Dumitru Muşi

2 Thoughts to “UPDATE: Victorie clară în ultimul meci al returului”

  1. Tadici a mai dat o lectie ,unor cluburi cu jucatoare experimentate ,pregatite unele dintre ele chiar la Zalau ani de zile .Vedeti ce cluburi si orase a devansat. Felicitari !!!Indiferent ce o sa fie in play off.Bravo!

Leave a Comment